Vi siger TAK FOR I ÅR 🙏 Tak til hver & én som deltog 👍
Vi havde den skønneste Skjørringe Yoga Festival 2022🧘‍♀️
Vi håber vi ses lørdag den 19. august 2023 ❤️

En holistisk outdoor festival med yoga, tai chi, qigong og wellness for krop, sind og ånd

Hvem står bag festivalen?

Vi er to yoga og outdoor ildsjæle som er fyldt med ideer. Vi har slået hovederne sammen og laver nu den første yogafestival af forhåbentlig mange her på Skjørringe Gods. Det er en holistisk outdoor festival med yoga i flere afskygninger, hvor vi ønsker at inspirere og dele vores glæde ved holistisk træning med så mange som muligt.

Vi synes vi er omgivet af dygtige kollegaer her på Falster og nu har vi inviteret fem med til at inspirer dig. Uanset om du aldrig nogensinde har haft berøring med yoga eller anden form for holistisk træning eller du er super garvet – så er alle velkomne.

Denne dag er en dag, hvor du vil kunne deltage helt uforpligtende. Undervisere er forskellige og det er eleverne også. Hvilken underviser og hvilken form for træning passer til dig? Kom og gå på opdagelse.

Vi er altså 7 erfarne og inspirerende undervisere, som vi undervise i det fri. Desuden laver vi talks og meditationer i Skjørringe Yoga Studio. Der bliver således stor variation i festivalprogrammet henover eftermiddagen og aftenen.

Selve undervisningen vil foregå i vores smukke beduintelt i den storslåede park, i Skjørringe Yoga Studio med udsigt til køkkenhaven og på tennisbanen med udsigt over søen og lyden anderap.

Der er holdundervisning, der giver dig sved på panden og der er andet, der får dig helt ned i gear.

Dagens program byder på 12 forskellige events af 45 minutter, hvor du får mulighed for at afprøve tai chi, qigong, yin yoga, hatha yoga, Ki-Zen yoga, yoga nidra, flow yoga, m.m.

Vi spiser sammen

Kl. 18.30 samles vi til en overdådig buffet i Den Gule Lade. Se menu her.

Det handler om fællesskab. Om at mødes med ligesindende. Om de gode samtaler. Blive inspireret af andre med samme interesse. Dele dagens oplevelser med hinanden.

Festival billetpris

Du kan deltage frit i alle aktiviteter henover dagen. Middagen er naturligvis inkluderet i billetprisen
Pris for hele dagen kr. 595,00 pr. person inkl. middag eksklusiv drikkevare

Holistiske udstillere

Har du brug for en pause undervejs, kan du besøge nogle af vores udstillere på plænen. Liste over udstillere er på vej. Der vil være salg af vand, kaffe, the og kage i løbet af dagen.

Festival program

Læs mere om dagens program og undervisere her.
Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret er du velkommen til at give din billet videre til anden side.

Aflysning

Vi forebeholder os ret til at aflyse arrangementet i tilfælde af:

  1. Manglende tilmeldinger
  2. Ekstremt dårligt vejrprognoser
  3. Force Majeure

Alle deltagere vil få returneret deres deltagegebyr minus eventuelle gebyrer til bank, Nets og/eller Mobilepay.

Glæder os til at se dig til Skjørringe Yoga Festival, som er for alle uanset niveau og erfaring

Kærlige yogahilsner
Rikke og Pernille 🧘‍♀️

Vil du gøre noget godt for dig selv, så kom på Skjørringe Yoga Festival. Der er god energi, pragtfulde omgivelser, lækker mad, skønne mennesker og dygtige, dejlige lærere.

Randi

I smukke omgivelser ved Skjørringe Gods blev vi mødt af de 2 engagerede og veloplagte arrangører Rikke og Pernille. Det lovede godt, og de efterfølgende workshops m. forskellige slags yoga, tai chi, qi gong, lydhealing, meditation mm levede fuldt op til forventningerne. En tur i sauna og i poolen og den lækre middag, hvor der blev snakket og nye kontakter opstod var et ekstra plus. Jeg glæder mig allerede til næste års yoga festival.

Anne-Grete Hav Hermansen

Solen skinner over Skjørringe Yoga Festival ellers gør alle deltagere.

Anonym

Yoga festival i de smukkeste omgivelser i Skjørringe. En dag spækket med dygtige undervisere, ildsjæle, plads til krop og sjæl. Utrolig lækker buffet.

Gitte

Skøn yoga festival i lækre omgivelser med forskellige yoga former, så jeg kunne prøve noget, som jeg ikke havde prøvet før.

Hanne Jensen

Fantastisk dag i selvforkælelsens tegn, yoga, talks, meditation, lydhealing mm. Alt et ægteyogahjerte kunne ønske.

Anonym

En længe ventet yogafestival i de smukkeste rammer. Falster er det nye yogamekka, som tiltrækker folk langvejs fra. Kom og deltag i 2023. Vi ses.

Ghita Ege-Møller

Det har været en helt fantastisk gennemført dag. Skønne undervisere, pragtfulde omgivelser, Lækkert traktement og lutter søde mennesker. Meget inspirerende. Namaste! (tror jeg var den første der tilmeldte mig, kommer helt sikkert igen)

Anne-Marie Janca

Dejlig stemningsfyldt arrangementet i vildt smukke og skønne omgivelser. Godt indblik i yogaens verden. Helhedsindtryk var formidabelt. Vi ses til næste år !!!

Jannie Møller & Vicky Lysholm