Om Rikke

Hvem er jeg?

Jeg hedder Rikke Fabienke og er født og opvokset på Skjørringe Gods. Jeg har siden 1994 drevet Skjørringe Gods sammen med min mand Henrik Fabienke. Vi har 4 dejlige voksne børn, 4 hunde, 1 kat og lidt høns 😀

De første 18 år af mit arbejdsliv har jeg drevet Golfbanen ved Virket Sø (også kendt som Falster Golfklub). Desuden har jeg arbejdet for Femern Belt Development og Business Lolland-Falster.

I 2004 læste jeg en artikel, som hed “Bliv leder af dit eget liv” og det blev startskuddet til mit første kursus i personlig udvikling. Sidenhen har jeg taget flere coach uddannelser og andre kurser.

Min egen lykkes smed

Jeg er coach og yogalærer Rikke Fabienke. Jeg er dygtig til det jeg gør. I dag tør jeg sige det 👍 I dag tør jeg stå ved mig selv. Jeg er udmyg, taknemmelig og bevidst om at der er kun en, der kan sørge for min lykke. Det er mig.

Udtrykket “Du er din egen lykkes smed” ligger der megen sandhed i.

Tag ansvar for dit eget liv

Jeg er meget optaget af det, at tage ansvar for mit eget liv, lykke og vi menneskers tilgang til livet. Vores mindset og vores energiniveau. Jeg tror på at vi består af energi og at vi tiltrækker det vi sender ud. Jeg ønsker at hjælpe andre til at se deres potentiale. Finde deres indre styrke og kerne. Komme hjem til sig selv og turde tage ansvar for sit eget liv.

Siden 2020 har jeg valgt at bruge min energi på

  • Uddanne mig og undervise som yogalærer. 
  • Passe vores “Turn-Key” selskabslokale Den Gule Lade
  • Udvikle min køkkenhave
  • Anti-inflammatorisk kost og mit helbred
  • Meningsfyldte fællesskaber

Mit yogaliv?

Jeg har dyrket traditionel yoga hos N.U. Yoga Ashrama på Falster siden jeg var sidst i 20’erne. I 2021 besluttede jeg at jeg ville mere med min yoga og begyndte på Ki-Zen Yoga uddannelsen hos Susanne Kihlgast (læs mere her). Uddannelsen er fantastisk, Susanne er en uendelig kilde til viden og inspiration. Det har været en rejse dybere ind i krop, sind og ånd, som jeg er dybt taknemmelig for at jeg har givet mig selv.

Yoga arbejder på mange planer

Yoga arbejder på så mange planer, både bevidst og ubevidst, som gør os mennesker så godt. I februar 2022 blev jeg færdig eksamineret. Jeg har haft øve-hold med mænd og kvinder siden foråret 2021. Jeg har også undervist unge på Gunslevholm Efterskole. Jeg glæder mig til at dele min yogaglæde med dig. Måske er jeg så heldig at du bliver smittet med min yogaglæde.

Hvilken form for yoga underviser jeg?

Jeg underviser naturligvis ud fra Ki-Zen Yoga principperne. Jeg inkorporer også min viden fra hatha og yin yoga. Noget af timen vil være i flow og nogle øvelser ikke. Du vil både opleve at få varmen og måske lidt puls, kombineret med indadvendte stræk og balance arbejde.

Meningsfyldte fællesskaber
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag straks link til 3 skønne yogaøvelser for skuldrene.
Meningsfyldte fællesskaber
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag straks link til 3 skønne yogaøvelser for skuldrene.