Hvem er jeg?

Jeg hedder Rikke Fabienke og er født og opvokset på Skjørringe Gods. Jeg har siden 1994 drevet Skjørringe Gods sammen med min mand Henrik Fabienke. Vi har 4 dejlige voksne børn, 3 hunde, 1 kat og lidt høns 😀

De første 18 år af mit arbejdsliv har jeg drevet Golfbanen ved Virket Sø (også kendt som Falster Golfklub). Desuden har jeg arbejdet for Femern Belt Development og Business Lolland-Falster.

I 2004 læste jeg en artikel, som hed “Bliv leder af dit eget liv” og det blev startskuddet til mit første kursus i personlig udvikling. Sidenhen har jeg taget flere coach uddannelser og andre kurser.

Min egen lykkes smed

Jeg er coach og yogalærer Rikke Fabienke. Jeg er dygtig til det jeg gør. I dag tør jeg sige det 👍 I dag tør jeg stå ved mig selv. Jeg er udmyg, taknemmelig og bevidst om at der er kun en, der kan sørge for min lykke. Det er mig.

Udtrykket “Du er din egen lykkes smed” ligger der megen sandhed i.

Tag ansvar for dit eget liv

Jeg er meget optaget af det, at tage ansvar for mit eget liv, lykke og vi menneskers tilgang til livet. Vores mindset og vores energiniveau. Jeg tror på at vi består af energi og at vi tiltrækker det vi sender ud. Jeg ønsker at hjælpe andre til at se deres potentiale. Finde deres indre styrke og kerne. Komme hjem til sig selv og turde tage ansvar for sit eget liv.

Siden 2020 har jeg valgt at bruge min energi på:

  • Uddanne mig og undervise som yogalærer. Find mine hold herMine hold
  • Passe vores “Turn-Key” selskabslokale Den Gule Lade
  • Udvikle min køkkenhave
  • Anti-inflammatorisk kost og mit helbred

Mit yogaliv?

Jeg har dyrket traditionel yoga hos N.U. Yoga Ashrama på Falster siden jeg var sidst i 20’erne. I 2021 besluttede jeg at jeg ville mere med min yoga og begyndte på Ki-Zen Yoga uddannelsen hos Susanne Kihlgast (læs mere her). Uddannelsen er fantastisk, Susanne er en uendelig kilde til viden og inspiration. Det har været en rejse dybere ind i krop, sind og ånd, som jeg er dybt taknemmelig for at jeg har givet mig selv.

Yoga arbejder på mange planer

Yoga arbejder på så mange planer, både bevidst og ubevidst, som gør os mennesker så godt. I februar 2022 blev jeg færdig eksamineret. Jeg har haft øve-hold med mænd og kvinder siden foråret 2021. Jeg har også undervist unge på Gunslevholm Efterskole. Jeg glæder mig til at dele min yogaglæde med dig. Måske er jeg så heldig at du bliver smittet med min yogaglæde 🧘‍♀️

Hvilken form for yoga underviser jeg?

Jeg underviser naturligvis ud fra Ki-Zen Yoga principperne. Jeg inkorporer også min viden fra hatha og yin yoga. Noget af timen vil være i flow og nogle øvelser ikke. Du vil både opleve at få varmen og måske lidt puls, kombineret med indadvendte stræk og balance arbejde.

Hvorfor blev jeg coach?

I 2014 læste jeg helt tilfældigt en artikel med titlen “Bliv leder af dit eget liv”. Det var som at læse om mig selv – jeg oplevede at alle andre bestemte over mit liv. Jeg mærkede straks, at det kursus måtte jeg på. Det blev starten på min rejse med personlig udvikling, med at ikke længere leve et liv hvor jeg reagerer på andre, men det er mig som agerer i mit liv. Dette har været til stor gavn og glæde for mig selv, mit ægteskab og min familie. Rejsen har haft og tager stadig sine bump og alligevel kan jeg mærke, at jeg i dag står stærkere og lykkeligere end nogensinde før. Jeg er dybt taknemmelig for den rejse jeg har haft og fortsat vælger at tage. Jeg valgte dengang at tage ansvar for mit eget liv og lykke – og jeg vælger fortsat, at prioritere egen omsorg og den indadvendte selvkærlighed. Jeg tror så inderligt på det gamle ordsprog:

“Vi er vores egen lykkes smed”

I dag kan jeg med stolthed sige til mig selv: “Jeg har ikke forandret mig. Jeg har blot fundet mig selv”

Jeg er nu der i mit liv, hvor jeg er klar til at dele min viden med dig, der ønsker at tage beslutningen og gå en anden vej. Klar til at vælge egen omsorg, selvkærlighed og den sunde egoisme.

Har du brug for hjælp så er jeg klar til at hjælpe dig på vej. Jeg kender ikke hvad der er det rigtige for dig – jeg kan hjælpe dig til at se mulighederne, lytte til din krop og intuition og støtte dig i din rejse mod et mere autentisk liv. Et liv med mere ro, selvkærlighed og taknemmelighed.

Ønsker du at booke en tid?

Kontakt Rikke Fabienke på rikke@skjoerringe.dk eller ring/sms på 61 75 31 49[/vc_column_text][vc_column_text]

Coach og yogalærer Rikke Fabienke uddannelser