Events

Henter data...
Problemer? Åbn i nyt vindue

Events hos Skjørringe Yoga Studio

På denne side kan du følge med i hvad der sker af andre tiltag ud over min coaching, breathwork og yogaundervisning.

Min passion er at skabe meningsfyldte fællesskaber med udgangspunkt i mine egne passioner:

  • Yoga
  • Breathwork
  • Sund mad
  • Have
  • Personlig udvikling & trivsel
  • Krop, sind & ånd
  • Parforholdet

Hvilke typer events kan du forvente?

Det kan være et event i samarbejde med andre, som f.eks. Skjørringe Yoga Festival.

Det kan være mine fællesspisnings arrangementer, som jeg afholder cirka hver 3. måned for elever på mine yogahold.

Yoga workshops, retreats og spirituelle aftener med eller uden fællesspisning.

Foredrag med Rikke Fabienke eller gæste speakere.

Rejser med kursister i ind- og udland.

Og så må vi se hvad jeg ellers finder på hen ad vejen……. 😀

Hvorfor nu events?

Jeg har altid været en person med masser af initiativ og ideer. Det kommer nok aldrig helt til at ændre sig.  Måske har du oplevet Skjørringe Julemarked, som vi holdt i mange år her på godset.

Desuden elsker jeg at dele. Dele det jeg brænder for. Dele mine oplevelser. Dele mit skønne sted. Derfor events hos Skjørringe Yoga Studio! 

OG dele min passion for at rejse, komme lidt væk hjemmefra og mærke hvad det kan gøre for os. “At rejse er at leve” er der blevet sagt. For mig, er det vigtigt, at vi lever hver dag. At vi mærker os selv, øver os på at være i nuet, i nærværet med os selv og andre. Min egen personlige erfaring er, at de gange jeg har valgt at “rejse ud” og bruge tid på mig selv gennem yoga, breathwork, ayurveda m.m., så kommer jeg hjem. Hjem til mig selv i en endnu højere grad. Med mine rejser/retreats, håber jeg at støtte dig i at komme mere hjem til dig selv og finde din indre styrke.

Skjørringe Yoga Festival

Skjørringe Yoga Festival bliver afholdes i parken i august hvert år

Denne festival afholdte vi for første gang i 2022. Det var en kæmpe succes ifølge de fantastiske anmeldelser vi fik og er dybt taknemmelige for 🙏

Skjørringe Yoga Festival er startet af 2 ildsjæle – Pernille Sahl og Rikke Fabienke.

Fremover er det Rikke Fabienke, der alene er arrangør af festivalen selvom Pernille heldigvis bidrager som underviser og glad frivillig.

Derfor kan jeg (Rikke) godt tillade mig fortsat at sige “Vi glæder os til at dele denne dag med dig.”

Er du blevet nysgerrig på hvad Skjørringe Yoga Festival tilbyder og om det er noget for dig, så læs mere her.

Fællesspisning – hvorfor nu det?

Gulerodssuppe serveret til fællesspisning med yogahold

Det er vigtigt for mig at skabe et fællesskab. En oplevelse af, at du føler dig velkommen. Det gør jeg ved at introducere mine elever til hinanden. Vi behøver ikke blive venner og alligevel er det min oplevelse, at det er rart at føle sig en del af en gruppe.

Desuden har du mulighed for at vælge at deltage i mine “Fællesspisninger”. Dem holder jeg 2 – 4 gange om året. Det koster normalt Kr. 125,00 pr. gang.

Vi starter med yoga, så hygger vi imens jeg gør det sidste klart og så spiser vi sammen. Meget af maden vil være hentet i min køkkenhave. Kødet vil oftest være egen avl, vildt fra en af vores jagter eller fra en lokal producent. Sådan lidt jord til bord koncept.

Har du en ide?

Har du en god ide til et event eller arrangement, så hold dig ikke tilbage. Det er altid sjovt at hører hvad andre brænder for og finde nye samarbejdspartnere.

Måske søger du et sted til at afvikle din fest, firma arrangement eller næste event.

Du er altid velkommen til en rundvisning i Den Gule Lade, for at se om vores lokaler er de rigtige til at danne rammerne for dit arrangement eller noget vi kan skabe sammen 🙏

Anne Monefeldt

“Jeg vil gerne sige tak for en meningsfuld og spændende spirituel aften i går. På alle måder, velafbalanceret, dejlig uformel og med trygge muligheder for at dykke ned og mærke dybere lag i sig selv, samt møde ligestillede omkring et smukt måltid.”