Henter datoer...

Events hos Skjørringe Yoga Studio

På denne side kan du følge med i hvad der sker af ekstraordinære tiltag ud over min coaching og yogaundervisning. Det kan. være et event i samarbejde med andre, som f.eks. Skjørringe Yoga Festival. Det kan være mine fælles spisnings arrangementer, som jeg afholder cirka hver 3. måned for elever på mine yogahold. Det kan være et event i samarbejde med Fora Fritid.

Hvorfor nu events?

Jeg har altid været en person med masser af initiativ og ideer. Det kommer nok aldrig helt til at ændre sig 😀 Måske har du oplevet Skjørringe Julemarked, som vi holdt i mange år her på godset. Desuden elsker jeg at dele. Dele det jeg brænder for. Dele mine oplevelser. Dele mit skønne sted. Derfor events hos Skjørringe Yoga Studio!

Skjørringe Yoga Festival

Denne festival afholdes for første gang i den 25. august 2022. Vi er 2 ildsjæle som står bag. Pernille Sahl og Rikke Fabienke. Vi glæder os til at dele denne dag med dig. Er du blevet nysgerrig på hvad Skjørringe Yoga Festival tilbyder og om det er noget for dig, så læs mere her.

Fællesspisning – hvorfor nu det?

Det er vigtigt for mig at skabe et fællesskab. En oplevelse af, at du føler dig velkommen. Det gør jeg ved at introducere mine elever til hinanden. Vi behøver ikke blive venner og alligevel er det min oplevelser, at det er rart at føle sig en del af en gruppe. Desuden har du mulighed for at vælge at deltage i mine “Fællesspisninger”. Dem holder jeg 2 – 4 gange om året. Det koster normalt Kr. 75,00 pr. gang. Vi starter med yoga, så hygger vi imens jeg gør det sidste klart og så spiser vi sammen. Meget af maden vil være hentet i min køkkenhave. Kødet vil oftest være egen avl, vildt fra en af vores jagter eller fra en lokal producent. Sådan lidt jord til bord koncept.

Har du en ide?

Har du en god ide til et event eller arrangement, så hold dig ikke tilbage. Det er altid sjovt at hører hvad andre brænder for og finde nye samarbejdspartnere. Måske søger du et sted til at afvikle din fest, firma arrangement eller næste event. Du er altid velkommen til en rundvisning i Den Gule Lade, for at se om vores lokaler er de rigtige til at danne rammerne for dit arrangement.

Har du spørgsmål så skriv eller ring til mig

Skjørringe Yoga Studio Skørringevej 1 4850 Stubbekøbing CVR nr.: 10583149

Telefon +45 6175 3149

E-mail rikke@skjoerringe.dk

Tilmeld dig Skjørringe Yoga Studio nyhedsbrev her