Coaching

Kontakt Rikke Fabienke fra Skjørringe Yoga Festival på Falster

Hvorfor gå til coaching med Rikke Fabienke?

Siden 2014 har jeg været ikke kun været passioneret omkring min egen selvudvikling, men lige så meget andres.

  • Hvorfor er vi som vi er?
  • Hvorfor gør vi som vi gør?
  • Hvor kommer det fra og kan vi ændre det?

Ja, det kan vi og det er jeg et levende bevis på. Der er sket meget med mig siden 2014. Jeg er blevet gladere, lettere, bliver ikke slået ud  og stresset på samme måde som før.

Jeg har tilegnet mig en masse værktøjer, som jeg bruger dagligt og har gjort i mange år. Når jeg coacher deler jeg disse værktøjer med dig og stille roligt vil du, som jeg, opleve at blive “Leder af dit eget liv”

Har du brug for hjælp så er jeg klar til at hjælpe dig på vej. 

Jeg kender ikke hvad der er det rigtige for dig
Jeg kan hjælpe dig til at se mulighederne, lytte til din krop og intuition og støtte dig i din rejse mod et mere autentisk liv. 

Et liv med mere ro, selvkærlighed og taknemmelighed.

Hvorfor blev jeg coach?

I 2014 læste jeg helt tilfældigt en artikel med titlen “Bliv leder af dit eget liv”. Det var som at læse om mig selv – jeg oplevede at alle andre bestemte over mit liv. Jeg mærkede straks, at det kursus måtte jeg på.

Det blev starten på min rejse med personlig udvikling, med at ikke længere leve et liv hvor jeg reagerer på andre, men det er mig som agerer i mit liv.

Det har været til stor gavn og glæde for mig selv, mit ægteskab og min familie. Rejsen har haft og tager stadig sine bump og alligevel kan jeg mærke, at jeg i dag står stærkere og lykkeligere end nogensinde før.

Jeg er dybt taknemmelig for den rejse jeg har haft og fortsat vælger at tage. Jeg valgte dengang at tage ansvar for mit eget liv og lykke – og jeg vælger fortsat, at prioritere egen omsorg og den indadvendte selvkærlighed. Jeg tror så inderligt på det gamle ordsprog:

“Vi er vores egen lykkes smed”

I dag kan jeg med stolthed sige til mig selv: “Jeg har ikke forandret mig. Jeg har blot fundet mig selv”

Jeg er nu der i mit liv, hvor jeg er klar til at dele min viden med dig, der ønsker at tage beslutningen og gå en anden vej. Klar til at vælge egen omsorg, selvkærlighed og den sunde egoisme.

Buddha med lys i Skjørringe Yoga Studio

Mine uddannelser

Priser

1 gang ..... kr. 1.000,00

5 gange ..... kr. 4.500,00

10 gange ..... kr. 8.000,00

Kombiner med yoga

Skjørringe Yoga Studio er stedet hvor jeg coacher, når jeg ikke underviser i yoga.

Jeg kan varmt anbefale, at du kombinere din coaching med yoga, da det er en enestående kombination. Yoga har enorm indflydelse på krop, sind og ånd. Du vil opleve, at der falder mere ro over dig. Du kommer ud af hovedet og ned i kroppen. Kroppen er kilden til forandring. Lær at lytte til din krop gennem yoga. Find mine yogaholder her