Yoga

Anbefalinger 🙏

”Jeg havde aldrig prøvet Ki-Zen yoga før, men jeg er fan. Mit nervesystem har virkelig nydt godt at de ugentlige yoga timer i dit selskab. 
Du er en drøn god instruktør, der forstår at guide en på en rolig og behagelig måde, samtidig med at du også pressede en til at yde mere med små ‘håndspålæggelser’.
Oveni har de fantastiske omgivelser og den stemning du altid har sat for timerne med røgelse, dæmpet lys og friske blomster være med til at gøre det til en oplevelse udover det sædvanlige.”

Kvindelig holddeltager


”Efter lidt tilløb og let pres fra min hustru, startede jeg på yoga hos Rikke for ca. 4 år siden. Det er et blandet hold med begge køn, og med forskellige niveauer – og det kan sagtens lade sig gøre, da Rikke er god til at tage individuelle hensyn. Yogaen er både fysisk og mental forkælelse af dig selv, og kan varmt anbefales”

Niels

Yogahold med Rikke Fabienke i Skjørringe Yoga Studio på Falster

Yogahold med Rikke Fabienke laver man Kriger 2. En Yoga asana der styrker krop og sin En yoga asana, som styrker din krop, jordforbindelse og følelsen af at turde stå i livet

Kom på et yogahold med Rikke Fabienke?

Fora Fritid er en aftenskole som tilbyder yoga og meget mere

Hvorfor samarbejde med Fora Fritid

Fora Fritid er den største aftenskole på Lolland-Falster. Her kan du gå til alt muligt fra Tai Chi, Qigong, keramik, pileflet, hatha yoga, yin yoga og meget mere.

Jeg har sagt ja til at undervise under Fora Fritid med 2 af mine yogahold, da jeg ved at nogen elever foretrækker at være tilknyttet et fast hold, betale for holdet på en gang og benytte de fordele der følger med gennem aftenskole systemet.

Selvom holdet kan bookes via Fora Fritid, er det også muligt at booke dig ind på disse hold via mit eget booket system.

Fællesspisning for yogahold hos Rikke Fabienke

Fællesspisning

Vælger du at gå på en af mine yogahold, så vil du blive tilbudt at deltage i mine “Fællesspisninger”. Dem holder jeg 2 – 4 gange om året.

Det koster normalt Kr. 125,00 pr. gang.

Vi starter med yoga, så hygger vi imens jeg gør det sidste klart og så spiser vi sammen. Meget af maden vil være hentet i min køkkenhave. Kødet vil oftest være kyllinger af egen avl eller vildt fra en af vores jagter

Hvad er Ki-ZenYoga?

Denne form for yoga er baseret på meridian/energi systemet. Meridianer er energiveje, hvor Qi (energi/livskraft/prana) bevæger sig i hele kroppen.

Når vores energi ikke flyder frit og harmonisk opstår der ubalancer. Ved at korrigerer og genoprette vores Qi i kroppen så den flyder harmonisk, så afbalanceres både krop, sind og følelser.

I løbet af undervisningen kommer du til at arbejde med fysiske, mentale og meditative øvelser. Åndedrættet er i fokus, så du kan udnytte den udrensende og afspændende effekt det har på hele dit nervesystem og psyke. Når du dyrker yoga strækker og blødgør du kroppens muskler, led og bindevæv, samt strækker sindet og styrker din tålmodighed.

En fantastisk måde at holde dig vital, ungdommelig i din mentale bevidsthed, bevægelser og kredsløb.

2 timer er aldrig ens!

Hvis du f.eks. vælger at gå til yoga hver tirsdag, så vil du opleve at 2 timer aldrig er ens. To programmer er aldrig helt ens. Hver time har nogle faste elementer:

 • Et fokus område, som jeg kalder “Dagens Awareness”
 • Inkorporering af et yoga åndedræt. F.eks. Ujjayi, Bhastrika, m.m.
 • Undervisning på tre niveauer – stående, siddende/liggende og på alle fire
 • Elementer for krop, sind og ånd
 • Afspændning, som afslutning

Gavn & glæder ved Ki-Zen Yoga

 • Alsidig undervisning – 2 timer er aldrig ens
 • Jeg tager udgangspunkt i dig
 • Hver time har et fokusområde
 • Undervisningen kombinere styrkende og smidiggørende stillinger
 • Undervisningen arbejder med meridianbaner og kirtler
 • Cirka 75 minutters undervisning og 15 minutters afspænding
 • Maks. 15 pr. hold, som sikre opmærksomhed på hver enkelt
 • En eller flere åndedrætsøvelser i løbet af timen
 • Smukke rolige omgivelser
 • Sommer yoga foregår i parken under de gamle træer

Randi Nielsen

” Jeg hedder Randi og er 65 år. Jeg startede til yoga hos Rikke for ca. et halvt år siden. Jeg har aldrig gået til yoga før, men må nu erkende, at min krop har så godt af det. Yoga i mit liv er kommet for at blive, så jeg kan varmt anbefale Rikke 1 ugl.”