Yogahold med Rikke Fabienke i Skjørringe Yoga Studio på Falster

Hvordan kommer du på et yogahold med Rikke Fabienke?

GRATIS PRØVETIME – BOOK HER

INTRO-PRISKORT – KØB HER

10-TURSKORT KORT .- KØB HER

BOOK DIN DELTAGELSE PÅ EN AF MINE HOLD VED AT KLIKKE PÅ TIDSPUNKTET NEDENFOR.

Tirsdag kl. 17.00 – 18.30
Onsdag kl. 17.00 – 18.30
Onsdag kl. 19.00 – 20.30
Torsdag kl. 08.00 – 09.30

Hvorfor samarbejde med Fora Fritid

Fora Fritid er den største aftenskole på Lolland-Falster. Her kan du gå til alt muligt fra Tai Chi, Qigong, keramik, pileflet, hatha yoga, yin yoga og meget mere. Jeg har sagt ja til at undervise under Fora Fritid med 2 af mine yogahold, da jeg ved at nogen elever foretrækker at være tilknyttet et fast hold, betale for holdet på en gang og benytte de fordele der følger med gennem aftenskole systemet.

Yogahold med Rikke Fabienke som kan bookes via Fora Fritid?

Mit tirsdags morgenhold og mit sene onsdag aftenhold kl. 19.00, udbydes i samarbejde med Fora Fritid. Ønsker du at tilmelde dig via aftenskolen, så skal du blot gå ind på følgende link og tilmelde dig der.

Tirsdagshold kl. 08.00 – 09.30: Tilmeld dig via Fora Fritid

Onsdagshold kl. 19.00 – 20.30: Tilmeld dig via Fora Fritid

Foredrag og events

Ud over aftenskole hold, så organiserer Fora Fritid også spændende events. Lige nu arbejder aftenskoleleder Chris McKay og jeg på at etablere et samarbejde omkring foredrag og events i Den Gule Lade her på Skjørringe Gods. Det håber jeg virkelig der kommer nogle spændende arrangementer ud af til glæde for dig og mange andre.

Ideer til foredrag, workshops og events

Jeg brænder for mental og fysisk sundhed. Nogle af mine ideer til foredrag og events er:

  • Mine selv helbredende rejse fra sygdom til rask
  • Kvinde hold dit ægteskab i live
  • Balance i livet – hvad indebærer det?
  • Anti inflammatorisk mad på en hurtig og nem måde
  • Havens glæder hele året

Måske har du input til spændende ideer og har lyst til at dele dem med mig. Måske har du selv noget på hjertet, som andre kan have glæde af. Skriv eller ring til mig. Det handler om at dele med hinanden. Sammen står vi stærkere og lykkeligere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig på rikke@skjoerringe.dk eller 6175 3149