Yoga

Yogahold med Rikke Fabienke i Skjørringe Yoga Studio på Falster

Yogahold med Rikke Fabienke laver man Kriger 2. En Yoga asana der styrker krop og sin En yoga asana, som styrker din krop, jordforbindelse og følelsen af at turde stå i livet

Kom på et yogahold med Rikke Fabienke?

Fora Fritid er en aftenskole som tilbyder yoga og meget mere

Hvorfor samarbejde med Fora Fritid

Fora Fritid er den største aftenskole på Lolland-Falster. Her kan du gå til alt muligt fra Tai Chi, Qigong, keramik, pileflet, hatha yoga, yin yoga og meget mere.

Jeg har sagt ja til at undervise under Fora Fritid med 3 af mine yogahold, da jeg ved at nogen elever foretrækker at være tilknyttet et fast hold, betale for holdet på en gang og benytte de fordele der følger med gennem aftenskole systemet.

Selvom holdet kan bookes via Fora Fritid, er det også muligt at booke dig ind på disse hold via mit eget booket system.

Fællesspisning for yogahold hos Rikke Fabienke

Fællesspisning

Vælger du at gå på en af mine yogahold, så vil du blive tilbudt at deltage i mine “Fællesspisninger”. Dem holder jeg 2 – 4 gange om året.

Det koster normalt Kr. 125,00 pr. gang.

Vi starter med yoga, så hygger vi imens jeg gør det sidste klart og så spiser vi sammen. Meget af maden vil være hentet i min køkkenhave. Kødet vil oftest være kyllinger af egen avl eller vildt fra en af vores jagter

Randi Nielsen

” Jeg hedder Randi og er 65 år. Jeg startede til yoga hos Rikke for ca. et halvt år siden. Jeg har aldrig gået til yoga før, men må nu erkende, at min krop har så godt af det. Yoga i mit liv er kommet for at blive, så jeg kan varmt anbefale Rikke 1 ugl.”

Meningsfyldte fællesskaber
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag straks link til 3 skønne yogaøvelser for skuldrene.
Meningsfyldte fællesskaber
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag straks link til 3 skønne yogaøvelser for skuldrene.