Kontakt Rikke Fabienke

Ønsker du at kontakte mig, så kan jeg træffes alle hverdage mellem kl. 8 og 16.
Måske ønsker du at hører mere om min yogaundervisning, coaching, Skjørringe Yoga Festival eller andre events, som finder sted her. Jeg er altid klar til en god samtale ☎️
Ønsker du at deltage på en af mine yogahold, så kan du booke en time her

Skjørringe Yoga Studio er en del af Skjørringe Gods, som ligger på Falster midt i Falsters Hjerte ❤️ Jeg, Rikke Fabienke, driver Skjørringe Gods sammen med min mand, Henrik Fabienke. Har du brug for at vide noget om resten af vores virksomhed, så kan du kigge forbi her

Skal du giftes, holde rund fødselsdag, skal dit barn konfirmeres eller er det bare tid til fest? Du kan tage fat i mig (Rikke Fabienke) for at få en rundvisning eller læse mere om vores smukke selskabslokaler her

Har du brug for at få kontakt med Overgaard A/S, der lejer sig ind i vores kornlader? Så skal du have fat i Rasmus Tanciula – du finder kontaktoplysninger til Rasmus her

Ønsker du at indleverer korn, så skal du have fat i vores fantastiske medarbejder Mikael Hansen på 6175 4173.

Kontakt Rikke Fabienke

Send mig en mail, så vender jeg tilbage snarest

Kontakt Rikke Fabienke fra Skjørringe Yoga Festival på Falster

Skjørringe Yoga Studio
Skørringevej 1
4850 Stubbekøbing

Telefon Rikke Fabienke
+45 61 75 31 49

E-mail
rikke@skjoerringe.dk