Jeg tilbyder

Yoga

For dig som ønsker at arbejde med krop, sind og ånd. Ønsker du at gå til yoga så læs videre nedenfor……. og så håber jeg vi ses.

Jeg har brugt mange år på at finde ud af hvad jeg brænder for. I dag er jeg ikke i tvivl. Jeg elsker yoga, breathwork og at arbejde med krop, sind og ånd.

Jeg føler mig stærkt knyttet til Moder Jord, hvorfor jeg elsker at være i min have og naturen.

Sidst men ikke mindst, elsker jeg at lave sund og ærlig mad fra bunden.

Når du går til yoga hos mig vil du opleve at jeg forsøger at kombinere mine passioner og dele dem med dig. Det gør mig lykkelig.

Hvem kan deltage?

Skjørringe Yoga Studio tilbyder yoga for kvinder og mænd uanset niveau. Alle hold er blandede både i niveau og køn. Alle er velkomne hos mig. Mine hold er små (maksimalt 15 personer).
Da jeg bor “lidt ude på landet”, så kræver det du har en bil eller cykel for at komme hertil. Der er ikke offentlig transport. Til gengæld lover jeg dig masser af fred, ro og naturoplevelser kombineret med din yoga.

Yoga er ikke en konkurrence aktivitet. Jeg plejer at sige “Vi holder os på vores egen måtte, både fysisk og mentalt”. 

Kom glad – alene eller med en veninde, en ven, din kæreste eller ægtefælle. Det vigtigste er at du har lyst til at gøre noget godt for dig selv.

Breathwork

Jeg er uddannet Breathwork Facilitator og har stor glæde i at dele min egen begejstring for hvad åndedrættet kan. 

“The Magic of the Air”

Vi kan alle klarer i flere dage uden vand og mad, men ingen kan overleve uden ilt. Åndedrættet er essentielt og under en breathwork rejse har du mulighed for at frigive stagneret energi og følelser.

Prøvetime

Det er mit ønske, at det skal være så fleksibelt som muligt, at gå til yoga hos mig.
Nogle af mine elever har dyrket yoga i mange år andre er nybegyndere. Jeg forsøger at tage hensyn til hver enkelt uden det går ud over andre.

Samtidig er jeg fuldt opmærksom på, at det kan være forstyrrende, hvis der hele tiden kommer nye ind på et hold.

Det er altid muligt, at komme til en gratis prøvetime hos mig. Her får du mulighed for at fornemme mig, min måde at formidle yogaen og om du føler dig godt tilpas i mine omgivelser. Yoga skal føles godt og trygt, så det er vigtigt at du mærker efter om vi er det rette match.

Fællesspisning

Vælger du at gå på en af mine yogahold, så vil du blive tilbudt at deltage i mine “Fællesspisninger”. Dem holder jeg 2 – 4 gange om året.

Det koster normalt Kr. 150,00 pr. gang. Vi starter med yoga, så hygger vi imens jeg gør det sidste klart og så spiser vi sammen.

Meget af maden vil være hentet i min køkkenhave. Kødet vil oftest være kyllinger af egen avl eller vildt fra en af vores jagter.