Breathwork

Breathwork med Rikke Fabienke i Skjørringe Yoga Studio på Falster

Hvad er en Breathwork Rejse?

Når du deltager i en Breathwork Rejse med mig (Rikke Fabienke) vil du opleve at blive modtaget i Skjørringe Yoga Studio på Skjørringe Gods.

Alle deltagere hilser kort på hinanden inden vi går i gang. Der er altid en udførlig introduktion til “Hvad er breathwork og hvad kan du opleve under en breathwork rejse”. 

Inden selve Breathwork Rejsen begynder laver vi sædvanligvis lidt yoga for at udvide bryst, lunger, mellemgulv og stimulere vores qi (energi) fra nyrerne.

Selve Breathwork Rejsen foregår liggende på måtten med et tæppe og eventuelt tildækkede øjne. Du bliver ført igennem en fordybende afspændning, hvorefter jeg langsomt og blidt fører dig ind i det cirkulære åndedræt. Rejsen varer 45 min – 1 time. Afslutningsvis ligger du i shavasana/afspændning, før vi har en fælles afslutning med mulighed for spørgsmål m.m.

Hvad er virkningen af Breathwork?

Den måde jeg tilbyder Breathwork på understøtter muligheden for at du kan slippe kontrollen og give dig hen til åndedrættets og iltens magi.

En Breathwork rejse kan være meget fysisk, du kan også opleve emotionelle forløsninger, men det kan også være en meget spirituel oplevelse – eller en kombination.

Åndedrætsterapi kan give os adgang til en ændret bevidsthedstilstand, hvor vi kan forbinde os med de dybeste dele af os selv, men også universet. I denne tilstand kan du opnå dybtegående indsigter eller vejledning.

Breathwork har mange helbredende effekter. Det kan være stress sænkende, understøtte traume release, detoxe, give øget mental klarhed og slippe følelsesmæssige blokeringer.

Åndedrættet er essentielt for vores velbefindende. Det første vi gør når vi kommer til denne verden, er at tage livet ind gennem åndedrættet. Det sidste vi gør når vi forlader denne jord er at “ånde ud”

Dit åndedræt er vitalt for dit velbefindende. 

Rikke Fabienke faciliterer og støtter dig igennem din breathwork rejse

Hvorfor faciliterer jeg Breathwork?

Fordi det kan jeg simpelthen ikke lade være med. Det er noget af det smukkeste og energiforløsende jeg nogensinde har prøvet.

Min personlige oplevelse er simpelthen, at det er fantastisk.

Det er en af de skønneste og mest effektive måder, jeg til dato har prøvet, hvor jeg kommer direkte i kontakt med min krop og mig selv. En måde hvorpå jeg forbinder krop, sind & ånd. 

Jeg oplever en væren og et nærvær med min krop, som ikke kan beskrives. Det skal opleves.

Jeg kan kun sige “Giv dig selv den gave at deltage i en Breathwork Rejse” 

Jeg vil gøre mit for at faciliterer og støtte dig i din process – men Breathwork er en indre rejse. Din Rejse med åndedrættet 💨 

Dorte Grønborg

Rikke indledte med en grundig introduktion til Breathwork, herunder hvordan en session forløber samt hvilke reaktioner der evt. sker i kroppen i forbindelse med en Breathwork session. Rikke guidede os trygt igennem, jeg havde hele tiden fornemmelsen af Rikkes tilstedeværelse selv om jeg til tider var i min egen verden. At prøve Breathwork var en fantastisk oplevelse, som jeg helt sikkert vil anbefale andre at prøve i trygge rammer hos Skørringe yoga.

Ulla Kronel

Tak for en fantastisk oplevelse med Breathwork hos dig. At møde Rikke udenfor gjorde, at jeg allerede var tryg ved det der skulle foregå. Rikkes rum indbyder til ro og fordybelse...så smukt. Efter nogle blide yoga åndedrætsøvelser følte jeg mig fuldstændig tryg og klar til at gå videre i forløbet. Rikke har en fantastisk ro og hendes stemme fik mig til at give slip og gå ind i proces. Jeg følte mig set, hørt, støttet under hele processen. Jeg glæder mig til at komme igen og kan helt klart anbefale andre til at møde Rikke. Hun er fantastisk dygtig og et vidunderligt menneske. De bedste anbefalinger.