Book yoga

Vil du læse mere om mig?

Har du brug for at læse mere om mig, min yoga og hvad jeg står for inden du booker yoga med Rikke Fabienke?

Læs om Rikke Fabienke her

Der er jo så utrolig mange som udbyder yoga og det er helt naturligt, hvis du synes det er svært at finde hoved og hale i udbuddet af yogahold og typer af yoga.

Fortvivl ikke, det er derfor jeg tilbyder en gratis prøvetime. 

Til prøvetimerne er det altid muligt, at komme 15 minutter før og få lidt mere at vide om min undervisning og mærke stemningen i Skjørringe Yoga Studio. 

Du skal vælge den yoga som passer til dig og det handler meget om kemi……..føler du dig tryg med mig som underviser, kan du lide min stemme, passer vores kemi og er der en rar stemning blandt deltagerne på holdene. 

Alt det finder du kun ud af ved deltage og prøve mig af 😀

Mangler du svar på et spørgsmål?

Føles det mest trykt for dig, at have en samtale med mig inden du beslutter dig for, om du skal gå på en af mine hold? 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på  61 75 31 49

Jeg håber vi ses til yoga hos mig 🧘‍♀️

"Jeg har fulgt Rikke på hendes rejse siden hun startede uddannelsen til yogalære, og hvor er hun blevet dygtig. Jeg har været med fra starten, og kan virkelig mærke hvor godt yogaen er for mig. Min krop og sind elsker det, og Rikke er fantastik til at guide, hjælpe og fokusere på specifikke dele af kroppen fra gang til gang. Det kan virkelig noget. Hendes yoga er varieret, specifik og gør bare noget fantastisk for smidighed, styrke og balance, som er så vigtig for os jo ældre vi bliver. Jeg kan kun anbefale Rikke og hendes hyggelige yogastudie."
Anita Halbye
Selvstændig