Book yoga

Book yoga med Rikke Fabienke

Yoga for mænd og kvinder

Yoga som giver styrke & smidighed

Jeg er uddannet hos Susanne Kihlgast, som er grundlægger af Ki-Zen Yoga. Susanne har skabt yoga, som giver styrke og smidighed. En yogaform, som frigiver vores qi (også kendt som prana, ki, energi) i kroppen, så den flyder harmonisk og dermed afbalanceres både krop, sind og følelser. Min yoga er for både mænd og kvinder på alle niveauer.

Jeg har følgende hold hver uge.

Tirsdag kl. 17.00 – 18.30
Onsdag kl. 17.00 – 18.30
Onsdag kl. 19.00 – 20.30
Torsdag kl. 08.00 – 09.30

Hvis du ønsker at vide mere om Ki-Zen Yoga, så kan du læse om det her hos Susanne Kihlgast, hvor jeg er uddannet.

Vil du læse mere om mig?

Har du brug for at læse mere om mig, min yoga og hvad jeg står for inden du booker yoga med Rikke Fabienke?

Læs om Rikke Fabienke her

Der er jo så utrolig mange som udbyder yoga og det er helt naturligt, hvis du synes det er svært at finde hoved og hale i udbuddet af yogahold og typer af yoga.

Fortvivl ikke, det er derfor jeg tilbyder en gratis prøvetime. 

Til prøvetimerne er det altid muligt, at komme 15 minutter før og få lidt mere at vide om min undervisning og mærke stemningen i Skjørringe Yoga Studio. 

Du skal vælge den yoga som passer til dig og det handler meget om kemi……..føler du dig tryg med mig som underviser, kan du lide min stemme, passer vores kemi og er der en rar stemning blandt deltagerne på holdene. 

Alt det finder du kun ud af ved deltage og prøve mig af 😀

Mangler du svar på et spørgsmål?

Føles det mest trykt for dig, at have en samtale med mig inden du beslutter dig for, om du skal gå på en af mine hold? 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på  61 75 31 49

Jeg håber vi ses til yoga hos mig 🧘‍♀️

"Jeg har fulgt Rikke på hendes rejse siden hun startede uddannelsen til yogalære, og hvor er hun blevet dygtig. Jeg har været med fra starten, og kan virkelig mærke hvor godt yogaen er for mig. Min krop og sind elsker det, og Rikke er fantastik til at guide, hjælpe og fokusere på specifikke dele af kroppen fra gang til gang. Det kan virkelig noget. Hendes yoga er varieret, specifik og gør bare noget fantastisk for smidighed, styrke og balance, som er så vigtig for os jo ældre vi bliver. Jeg kan kun anbefale Rikke og hendes hyggelige yogastudie."
Anita Halbye
Selvstændig