Skjørringe Yoga Festival afholdes lørdag den 19. august 2023

Vi gentager nemlig sucessen fra 2022 - håber vi ses 🙏

Om Skjørringe Yoga Festival

Hvem står bag og hvad kan du opleve
Skjørringe Yoga Festival på Falster er skabt af to yoga og outdoor ildsjæle. Vi er gået sammen om for at dele vores glæde for krop, sind og ånd med jer. Vi har inviteret erfarne kollegaer fra Falster med. Glæd dig. Det bliver en skøn dag, i vidunderlige omgivelser og med lækker mad.

Program

Hvad sker der i løbet af dagen?
De erfarne undervisere tilbyder forskellige former for yoga, tai chi, qi gong, meditation og talks til Skjørringe Yoga Festival på Falster. Folkets Hus har sammensat en lækker middag. Efter maden kan du slappe af med sauna gus, hygge i den opvarmede pool eller give dig hen til de mere rolige yogaformer som Yoga Nidra.

Skjørringe Yoga Festival middag

Fællesskab og lækker mad
Glæd dig til en hyggelig middag sammen med alle deltagere, udstillere og undervisere.

Hvem står bag?

Har du brug for yderlige informationer
Bag Skjørringe Yoga Festival møder du Pernille Sahl og Rikke Fabienke. To ildsjæle som gerne fortæller mere, hvis du ikke synes du har fundet den information du ønsker

Vil du gøre noget godt for dig selv, så kom på Skjørringe Yoga Festival. Der er god energi, pragtfulde omgivelser, lækker mad, skønne mennesker og dygtige, dejlige lærere.

Randi

I smukke omgivelser ved Skjørringe Gods blev vi mødt af de 2 engagerede og veloplagte arrangører Rikke og Pernille. Det lovede godt, og de efterfølgende workshops m. forskellige slags yoga, tai chi, qi gong, lydhealing, meditation mm levede fuldt op til forventningerne. En tur i sauna og i poolen og den lækre middag, hvor der blev snakket og nye kontakter opstod var et ekstra plus. Jeg glæder mig allerede til næste års yoga festival.

Anne-Grete Hav Hermansen

Solen skinner over Skjørringe Yoga Festival ellers gør alle deltagere.

Anonym

Yoga festival i de smukkeste omgivelser i Skjørringe. En dag spækket med dygtige undervisere, ildsjæle, plads til krop og sjæl. Utrolig lækker buffet.

Gitte

Skøn yoga festival i lækre omgivelser med forskellige yoga former, så jeg kunne prøve noget, som jeg ikke havde prøvet før.

Hanne Jensen

Fantastisk dag i selvforkælelsens tegn, yoga, talks, meditation, lydhealing mm. Alt et ægteyogahjerte kunne ønske.

Anonym

En længe ventet yogafestival i de smukkeste rammer. Falster er det nye yogamekka, som tiltrækker folk langvejs fra. Kom og deltag i 2023. Vi ses.

Ghita Ege-Møller

Det har været en helt fantastisk gennemført dag. Skønne undervisere, pragtfulde omgivelser, Lækkert traktement og lutter søde mennesker. Meget inspirerende. Namaste! (tror jeg var den første der tilmeldte mig, kommer helt sikkert igen)

Anne-Marie Janca

Dejlig stemningsfyldt arrangementet i vildt smukke og skønne omgivelser. Godt indblik i yogaens verden. Helhedsindtryk var formidabelt. Vi ses til næste år !!!

Jannie Møller & Vicky Lysholm

Har du spørgsmål så kontakt os – du finder vores oplysninger her