Skøn festivalmiddag i Den Gule Lade

Hvorfor fællesspisning i Den Gule Lade til festivalen?

Yoga dyrkes individuelt på egen måtte. Det handler om at komme hjem til sig selv både i krop og hoved. Alligevel vil du opleve, at der er utroligt meget fællesskab forbundet med at dyrke yoga. Stort set alle som bliver optaget af yoga og anden holistisk træning oplever at være en del af noget større. At vi mennesker består af energi og dermed også en fælles energi. I løbet af Skjørringe Yoga Festival håber vi, at du vil opleve dette energiske fællesskab. Den åbenhed mange yogister har for hinanden og omverden.

Vil du se programmet og hvordan du bliver en del af fælleskabet, så læs her

Vi ønsker at understøtte denne energi yderligere, ved at vi spiser sammen og nyde hinandens selskab. Glæd dig.

Hvem står bag den gode mad?

Allan Hansen fra Folkets Hus har sammensat den lækre festivalmenu til aftenens fællesspisning i Den Gule Lade. Allan har arbejdet i branchen i mange år og er utrolig dygtig og åben overfor nye udfordringer. Tidligere har Rikke Fabienke og Allan Hansen samarbejdet omkring langbordsmiddag til Sydhavsøernes Food Week. Allan laver mad fra bunden og har denne gang sammensat en middag, som imødekommer vores ønsker om masser af grønt kombineret med kød og fisk. Der vil være mad til vegetarer.

I den udstrækning det er muligt, så bruges der lokale råvarer fra Rikke Fabienke egen køkkenhave på Skjørringe Gods. Derudover leveres råvarerne fra Lolland-Falsters dygtige producenter. Muld Lolland-Falster er der hvor du finder de gode lokale producenter, spisesteder, gårdbutikker m.m.

Hvad består menuen af?

  • Poké Bowl med bl.a.: Avocado, forårsløg, hvid spidskål gulerods julienne, vilde ris, anissyltede rødløg, hjertesalater, radiser, syltede tomater Ristet sesamfrø, samt marinade af jomfruolie med dijon
  • Sesamristet kyllingefilet anrettet på spicy coleslaw af Rød spidskål med julienne af urter og ristede mandler
  • Marineret laksesalat med porre julienne og høvlet parmesan
  • Nødde/svampe/selleritærter bagt med mozzarella og toppet med Skarpe urter og krydret hytteost a part
  • Tandoramarineret grillspyd med oksefilet og svinemørbrad
  • Spicy salat af syltede beder, græskar, hvedekerner, oliven Fyldte minipeber og rosenspirer
  • Nybagte grove brød og smør

Velbekomme – vi ses til hyggeligt samvær

Vil du gøre noget godt for dig selv, så kom på Skjørringe Yoga Festival. Der er god energi, pragtfulde omgivelser, lækker mad, skønne mennesker og dygtige, dejlige lærere.

Randi

I smukke omgivelser ved Skjørringe Gods blev vi mødt af de 2 engagerede og veloplagte arrangører Rikke og Pernille. Det lovede godt, og de efterfølgende workshops m. forskellige slags yoga, tai chi, qi gong, lydhealing, meditation mm levede fuldt op til forventningerne. En tur i sauna og i poolen og den lækre middag, hvor der blev snakket og nye kontakter opstod var et ekstra plus. Jeg glæder mig allerede til næste års yoga festival.

Anne-Grete Hav Hermansen

Solen skinner over Skjørringe Yoga Festival ellers gør alle deltagere.

Anonym

Yoga festival i de smukkeste omgivelser i Skjørringe. En dag spækket med dygtige undervisere, ildsjæle, plads til krop og sjæl. Utrolig lækker buffet.

Gitte

Skøn yoga festival i lækre omgivelser med forskellige yoga former, så jeg kunne prøve noget, som jeg ikke havde prøvet før.

Hanne Jensen

Fantastisk dag i selvforkælelsens tegn, yoga, talks, meditation, lydhealing mm. Alt et ægteyogahjerte kunne ønske.

Anonym

En længe ventet yogafestival i de smukkeste rammer. Falster er det nye yogamekka, som tiltrækker folk langvejs fra. Kom og deltag i 2023. Vi ses.

Ghita Ege-Møller

Det har været en helt fantastisk gennemført dag. Skønne undervisere, pragtfulde omgivelser, Lækkert traktement og lutter søde mennesker. Meget inspirerende. Namaste! (tror jeg var den første der tilmeldte mig, kommer helt sikkert igen)

Anne-Marie Janca

Dejlig stemningsfyldt arrangementet i vildt smukke og skønne omgivelser. Godt indblik i yogaens verden. Helhedsindtryk var formidabelt. Vi ses til næste år !!!

Jannie Møller & Vicky Lysholm