Hvorfor fællesspisning i Den Gule Lade til festivalen?

Yoga dyrkes individuelt på egen måtte. Det handler om at komme hjem til sig selv både i krop og hoved. Alligevel vil du opleve, at der er utroligt meget fællesskab forbundet med at dyrke yoga. Stort set alle som bliver optaget af yoga og anden holistisk træning oplever at være en del af noget større. At vi mennesker består af energi og dermed også en fælles energi. I løbet af Skjørringe Yoga Festival håber vi, at du vil opleve dette energiske fællesskab. Den åbenhed mange yogister har for hinanden og omverden.

Vil du se programmet og hvordan du bliver en del af fælleskabet, så læs her

Vi ønsker at understøtte denne energi yderligere, ved at vi spiser sammen og nyde hinandens selskab. Glæd dig.

Hvem står bag den gode mad?

Allan Hansen fra Folkets Hus har sammensat den lækre festivalmenu til aftenens fællesspisning i Den Gule Lade. Allan har arbejdet i branchen i mange år og er utrolig dygtig og åben overfor nye udfordringer. Tidligere har Rikke Fabienke og Allan Hansen samarbejdet omkring langbordsmiddag til Sydhavsøernes Food Week. Allan laver mad fra bunden og har denne gang sammensat en middag, som imødekommer vores ønsker om masser af grønt kombineret med kød og fisk. Der vil være mad til vegetarer.

I den udstrækning det er muligt, så bruges der lokale råvarer fra Rikke Fabienke egen køkkenhave på Skjørringe Gods. Derudover leveres råvarerne fra Lolland-Falsters dygtige producenter. Muld Lolland-Falster er der hvor du finder de gode lokale producenter, spisesteder, gårdbutikker m.m.

Hvad består menuen af?

  • Poké Bowl med bl.a.: Avocado, forårsløg, hvid spidskål gulerods julienne, vilde ris, anissyltede rødløg, hjertesalater, radiser, syltede tomater Ristet sesamfrø, samt marinade af jomfruolie med dijon
  • Sesamristet kyllingefilet anrettet på spicy coleslaw af Rød spidskål med julienne af urter og ristede mandler
  • Marineret laksesalat med porre julienne og høvlet parmesan
  • Nødde/svampe/selleritærter bagt med mozzarella og toppet med Skarpe urter og krydret hytteost a part
  • Tandoramarineret grillspyd med oksefilet og svinemørbrad
  • Spicy salat af syltede beder, græskar, hvedekerner, oliven Fyldte minipeber og rosenspirer
  • Nybagte grove brød og smør

Velbekomme – vi ses til hyggeligt samvær