Varm linsesalat

Til online food prepping har vi lavet den skønneste varme linsesalat


2,5 dl grønne linser
1 stilk bladselleri
1 rødløg
1 lille porre
1 gulerod
1 fed hvidløg
2-3 laurbærblade
2-3 stilke timian eller rosmarin eller 1/-1 tørret
Skøl linserne og put dem i en gryde. Alle andre ingredienser vaske, klargøres og skæres i tynde skiver eller tern. Bland det hele i gryden med laurbær og din valgte krydderurt. Dæk med vand og lad det koge til de er møre. 30 – 40 minutter. Suppler eventuelt med vand undervejs. Når linserne er kogte hældes vandet fra gennem en sigte. Hæld tilbage i gryde eller pæn skål.
2 spsk eddike
1 spsk dijon sennep
2 spsk oliven olie
1/2 – 1 bundt persille hakket
Salt og peber
Bland alle ingredienser til en fugtig masse. Vend massen ned i de varme linser og server. Kan sagtens stå i køleskabet og spises kold som tilbehør til din hummus, fisk eller kylling.

Thorbjørg Hafsteinsdottir - en sand inspirator

Jeg var for mange år siden på kursus hos Thorbjørg. Det var dengang bogen “Kernesund familie” var det helt store samtaleemne. Thorbjørg har lært mig mange af de ting som jeg ved i dag. Det var helt klart startskuddet for mig mod en sundere livstil. Denne linsesalat er en af de opskrifter, som Thorbjørg delte med os kursusdeltagere og jeg nyder den fortsat med stor glæde. Jeg håber du også vil synes lige så godt om den som mig. 

Kender du ikke Thorbjørg Hafsteinsdottir, så kan du læse mere om hende her

Læs mere om min online food prepping her