Yoga for mænd og kvinder som giver styrke & smidighed

Jeg er uddannet hos Susanne Kihlgast, som er grundlægger af Ki-Zen Yoga. Susanne har skabt yoga, som giver styrke og smidighed. En yogaform, som frigiver vores qi (også kendt som prana, ki, energi) i kroppen, så den flyder harmonisk og dermed afbalanceres både krop, sind og følelser. Min yoga er for både mænd og kvinder på alle niveauer.

Jeg har følgende hold hver uge.

Tirsdag kl. 17.00 – 18.30
Onsdag kl. 17.00 – 18.30
Onsdag kl. 19.00 – 20.30
Torsdag kl. 08.00 – 09.30

Hvis du ønsker at vide mere om Ki-Zen Yoga, så kan du læse om det her hos Susanne Kihlgast, hvor jeg er uddannet.

Du kan naturligvis også læse om min yoga og mig selv her på hjemmesiden.

Mangler du svar på et spørgsmål? Føles det mest trykt for dig, at have en samtale med mig inden du beslutter dig for, om du skal gå på en af mine hold? 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på ☎️ 61 75 31 49.

Jeg håber vi ses til yoga hos mig 🧘‍♀️