Jeg er uddannet hos Susanne Kihlgast, som er grundlægger af Ki-Zen Yoga. Susanne har skabt yoga, som giver styrke og smidighed. En yogaform, som frigiver vores qi (også kendt som prana, ki, energi) i kroppen, så den flyder harmonisk og dermed afbalanceres både krop, sind og følelser. Min yoga er for både mænd og kvinder på alle niveauer.

Hvis du ønsker at vide mere om Ki-Zen Yoga, så kan du læse om det her hos Susanne Kihlgast, hvor jeg er uddannet.

Du kan naturligvis også læse om min yoga og mig selv her på hjemmesiden.

Mangler du svar på et spørgsmål? Eller føles det mest trykt for dig, at have en samtale med mig inden du beslutter om du skal gå på en af mine hold? Hold dig endelig ikke tilbage. Du er velkommen til at kontakte mig på ☎️ 61 75 31 49.

Jeg håber vi ses til yoga hos mig 🧘‍♀️

“Rikke observerer den enkelte deltager, og tilpasser gerne øvelserne individuelt efter behov”

Niels-Otto

“Omgivelserne og roen, både inde og ud, giver yogaen en ekstra dimension”

Pia

“Rikke’s timer er altid velplanlagte og af høj kvalitet. Jeg føler mig altid rigtig godt tilpas i min egen krop efter en yogatime hos Rikke”

Claudia